3 zits loungebank buiten

Loungebanken (3)

Loungesets (17)

Tuinbanken (13)

tuinwereld-dordrecht

Een sfeervolle uitstraling met een 3 zits loungebank voor buiten

Een 3 zits loungebank voor buiten geeft je tuin een warme uitstraling. Bij ons kun je terecht om een 3 zits loungebank voor buiten te kopen. Na een dagje werken kun je neerpoffen op de loungebank. We hebben een breed scale aan uiteenlopende producten en hebben voor een loungebank voor buiten en 3 zits is verschillende opties. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, zandkleur, grijs, lichtgrijs, bruin, antraciet en zwart. Als het om materialen gaat hebben we voor een 3 zits loungebank voor buiten keuzen uit: aluminium, polyester, textilene, teak hout, kunststof, vironwood en wicker.

Waar je op moet letten bij de aankoop van een 3 zits loungebank voor buiten

Bij de aankoop van een 3 zits loungebank voor buiten moet je er op letten dat het wel past bij de andere tuinmeubelen die je hebt. Bedenk ook hoeveel zitplaatsen je nodig hebt en of je een chaise longue gedeelte wilt of niet. Kies je voor een loungebank met een afgeronde hoek waardoor je nog meer plaats hebt en hoeveel tijd wil je besteden aan het onderhoud van de loungebank die je koopt.

We spelen in op de trends van dit moment

De nieuwste trend op het gebied van loungebanken is de aluminium variant. Het is een strak gevormde bank met een stevig frame. De loungebank is perfect voor buiten en is erg licht van gewicht. Wat nog wel het allerfijnste is, is dat de bank weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium kun je makkelijk schoon krijgen, heeft fijne kussens en is erg stijlvol. Wij denken dat deze in geen enkele tuin meer weg te denken is volgend jaar. Je kunt kiezen voor diverse opstellingen zodat het precies past in het hoekje waar jij bedacht had dat hij moest staan.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.