Betontafel

Tuintafels (20)

Dining tuintafels (16)

Dining tuinsets (46)

tuinwereld-dordrecht

Creëer een industriële look met een betontafel

Een betontafel is erg geliefd op dit moment. Echt beton is het meest geschikt voor buiten. Het betonblad wordt in een mal gegoten. Een tafel van beton is zwaar, daarom hebben wij de poten er al onder gemaakt. Je kunt bij ons een kant en klare betontafel kopen. Bij een betonlook tafel moet je uitkijken met snijden, met hete plannen en met zuren zoals met rode wijn. De bladen van echt beton houden goed stand bij intensief gebruik. Het is gemaakt met meerdere lage stuc en een harde toplaag. Het is onderhuids verstevigd. Het is verstevigd met stalen kokers zodat je tafelblad niet kan doorzakken. Het is kwalitatief goed en hoogwaardig materiaal.

Een betontafel die waterbestendig en slijtvast is

Het stuc is op basis van cement. Dit is beter dan een stuk op kalbasis. Een speciale coating zorgt er namelijk voor dat de tafel tot wel 16 uur is beschermt op het moment dat er koffie of wijn op valt, trekt het niet meteen in het blad. De samenstelling is watervast, daarom wordt het ook vaak als aanrechtblad gebruikt. Je kunt de tafel afnemen met een vochtige doek op het moment dat er iets op gevallen is. Het is dus onderhoudsvriendelijk en schimmels en bacteriën krijgen geen kans want het materiaal is alkalisch.

Een betontafel verkrijgbaar in meerdere kleuren

Beton heeft een lichte grijze kleur. Dit kan een mooie en eenvoudige kleur zijn voor in je tuin, maar past misschien niet helemaal bij de kleuren die je hebt. Je kunt daarom ook kiezen voor een betontafel met een lichte crèmekleur. Deze geeft een iets warmere uitstraling. Daarnaast kun je ook kiezen voor varianten in beige, terra, blauwtinten of groentinten. Je kunt kiezen voor een strakke en gladde afwerking of voor een onregelmatige afwerking.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.