Buitentafel

Tuintafels (54)

Dining tuintafels (40)

Inklapbare tuintafels (8)

tuinwereld-dordrecht

Een buitentafel zorgt voor gezelligheid

De perfecte buitentafel vind je bij ons, Budget Tuinmeubelen. We hebben lange tafels, lage tafels, vierkante tafels, ronde tafels, verstelbare tafels, hoge tafels en nog veel meer. Samen met een leuke set stoelen of een loungeset creëer je een gezellige hoek waar je lekker met je vrienden kunt borrelen of spelletjes kunt spelen. In welke vorm of maat dat bepaal jij natuurlijk. Alle vormen hebben zo z’n voor- en nadelen. Een rechte tafel is ideaal als je een barbecue organiseert, terwijl een ronde tafel ook wel iets heeft en het heel gezellig maakt doordat je met iedereen makkelijk kunt praten. Bij ons kun je terecht om een buitentafel online te kopen. Je kunt de perfecte tafel vinden door de juiste filters te selecteren. Zo weet je zeker dat je een tafel koopt die bij jou past. Een buitentafel kopen kan ook door de tafel af te halen in de showroom.

Een buitentafel van kunststof of van hout?

Hout past altijd goed bij je tuin. Het bestaat uit natuurlijke materialen en heeft een warme uitstraling. Het gaat samen met de gezelligheid. Een steigerhouten buitentafel is alternatief als je op zoek bent naar een iets wat robuuster en stoerdere look. Een kunststof tafel wordt het minst snel aangetast door het weer en het uiterlijk lijdt er niet onder. Elk materiaal heeft dus zo z’n voordelen. Het ligt er maar net aan wat voor uitstraling je je tuin wilt geven.

Aantal mensen

Op onze website kun je goed zien hoeveel personen je aan je tafel kwijt kunt. Hier kun je op selecteren en het staat in de beschrijvingen van een buitentafel. Zo weet je altijd of je genoeg plek hebt of niet. Combineer je buitentafel met leuke stoelen of een leuke loungehoek en je tuin is helemaal af.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.