Goedkope loungeset tuin

Loungesets (25)

Hoek loungesets (13)

Dining loungesets (2)

tuinwereld-dordrecht

Goedkope loungeset tuin

Genieten in je tuin doe je natuurlijk op een goedkope tuinloungeset! Zon of regen, zomer of herfst, het is altijd heerlijk om te genieten op een comfortabele loungeset.
Onze loungesets zijn in variërende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Een loungeset tuin goedkoop leveren is voor ons geen probleem, omdat wij al jarenlang op grote schaal tuinmeubelen inkopen.

Hoge kwaliteit en geld overhouden

Een loungeset tuin goedkoop en ook nog eens van uitstekende kwaliteit? Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor jij verzekerd bent van uitstekende kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs.

Goedkope loungeset tuin onderhouden

Het jaarlijks onderhoud van tuinmeubelen schiet er vaak bij in. Houten meubelen behoeven meer onderhoud, aangezien deze in de lak gezet moeten worden. Kies je echter voor een tuinloungeset waarin overwegend aluminium en wicker draad wordt gebruikt, dan kies je voor een onderhoudsvriendelijke tuinloungeset. Goed schoonhouden is het devies, maar je hoeft geen uren meer in onderhoud te steken!
Staat jouw goedkope tuinloungeset buiten en wordt deze blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, dan is het zeker niet onverstandig om deze af te dekken met bijpassende hoezen. Ook aan te raden wanneer je loungeset enigszins beschut tegen, aangezien de hoezen ook goede bescherming bieden tegen regen en weersomstandigheden als vorst. Beschermmiddelen zorgen daarnaast voor een perfecte bescherming van de tuinloungeset en overige tuinmeubelen. Met minimaal onderhoud kun je dus bijna eindeloos van je tuinloungeset genieten.

Loungeset zelf samenstellen

Het komt regelmatig voor dat wij verzoeken krijgen om sets te combineren. Zie je een bank die perfect bij de door jou gekozen goedkope tuinloungeset past? Geen enkel probleem, neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig?

Heb je vragen over een product, of over een combinatie? Wij denken graag met je mee en staan voor jou klaar met deskundig advies en goede tips over de tuinmeubelen. Contact opnemen kan via de chatfunctie op de website, per mail of telefonisch op 078 – 20 32 078 (lokaal tarief). Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom!