Goedkope tuintafel hout

Tuintafels (50)

Dining tuintafels (39)

Inklapbare tuintafels (5)

tuinwereld-dordrecht

Een goedkope tuintafel van hout, ook nog eens kwaliteit

Een tuintafel is een must deze zomer en dan wil je natuurlijk een goedkope tuintafel van hout. Hout is namelijk sfeervol, het straalt rust uit en warmte. Tuintafels van hout geven een natuurlijke uitstraling aan je tuin. De tafels kunnen lang mee en kunnen heel oud worden. Je kunt er jarenlang plezier van beleven. Naast dat kwaliteit voor ons belangrijk is kun je bij ons ook terecht om een goedkope tuintafel van hout te kopen. We kunnen je een goedkope houten tuintafel bieden omdat we deze heel groot inkopen. De tafel is erg geliefd dus wij zijn de tafels snel kwijt en jij kunt de tafel voordelig kopen. Wij blij en jij blij.

Een goedkope tuintafel van hout, maar wat voor soort hout?

We hebben verschillende soorten tafels van hout. Zo hebben we ook eikenhouten tafels en steigerhouten tafels. Maar welke goedkope tuintafel van hout is ook nog eens van goede kwaliteit? Als je op zoek bent naar een scherp geprijsde maar goede houten tafel, dan zouden wij gaan voor een steigerhouten tafel. Deze zijn gemaakt van naaldbomen en is relatief zacht van structuur. Het voordeel van steigerhouten tafels is dat het mooi is als er oneffenheden zichtbaar zijn. Vaak wordt dit gemaakt van steigerhouten planken die al een tijdje liggen. Het wordt dus gerecycled. Deze delen worden tegen elkaar aan gemonteerd. Vervolgens kun je kiezen uit een tafel die we behandeld hebben, die een andere kleur heeft of die gelakt is.

Een stevig frame

Elke houten tafel is bij ons voorzien van een stevig frame. Meestal is dit frame van staal en geeft het een andere look aan de tafel. Wij vinden deze look stoer en industrieel. Het frame zal niet gaan roesten omdat we hierop een poedercoat hebben aangebracht.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.