Lounge dining set met verstelbare tafel

Dining loungesets (2)

Tuinsets (50)

Dining tuintafels (16)

tuinwereld-dordrecht

Genieten van een heerlijk diner met een lounge dining set met verstelbare tafel

Een lounge dining set met verstelbare tafel is de perfecte combinatie van een tuinset en een loungeset. In plaats van een hocker of lage salontafel kun je bij een lounge dining set met verstelbare tafel genieten van een hogere tafel. Op deze manier komen de twee beste dingen die er zijn samen, namelijk lekker genieten op een zachte comforable lounge en de mogelijkheid om te genieten van een lekker hapje eten aan je eigen tafel in de tuin. Voor degene die niet kunnen kiezen tussen een loungeset of een tuinset is dit dus helemaal perfect.

De lounge dining set met verstelbare tafel biedt mogelijkheden

Een lounge dining set met verstelbare tafel kopen was nooit iets was zo belangrijk was. Hoe lekker is het als je in de zomer buiten spelletjes kunt spelen aan je tafel, kunt loungen en kunt borrelen. De tafel is makkelijk te verstellen waardoor je op gezellige hoogte kunt eten. Je bepaalt zelf de hoogte want met een eenvoudige hendel kun je de standen aanpassen.

Wat we voor je in petto hebben

Als het over een lounge dining set hebt met verstelbare tafel, dan zorgen wij ervoor dat we je ook echt iets te bieden hebben. We zorgen voor diverse uitvoeringen, verschillende materialen, aantrekkelijke prijzen en merken waar we achter staan. We hebben sets die passen binnen elke omgeving. We kopen op grootschalig niveau in waardoor we je scherpe prijzen kunnen bieden. In onze webshop kun je voor deze set bijpassende accessoires vinden. Zo kun je kiezen voor een bijpassend dienblad of leuke sierkussens. Zo geef je net een andere look en feel aan je tuin. Wij bieden je twee jaar garantie dus mocht je niet tevreden zijn dan schieten we je te hulp.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.