Tuintafel 220cm

Tuintafels (20)

Dining tuintafels (16)

Tuinsets (50)

tuinwereld-dordrecht

Een uitschuifbare tuintafel van 220cm wat wil je nog meer?

Een tuintafel van 220cm kan handig zijn als je een groot gezin hebt of als er vaak vrienden over de vloer komen. In onze showroom en via onze website kun je verschillende keuzes maken voor een 220cm tuintafel. Alleen hoe fijn is het, als je een tafel hebt die je kunt uitschuiven. We hebben de tafel beschikbaar in vier verschillende kleuren en drie verschillende maten.

Een tuintafel van 220cm die ook geschikt is voor binnen

Het is steeds meer een trend om je tuin te matchen met je woonkamer. Voorheen werd dit gezien als losse ruimtes maar de lijn wordt nu verder doorgetrokken. Er ontstaat een geheel door de combinaties van kleuren, materialen, maar ook meubels die zowel binnen als buiten kunnen staan. Omdat we je graag veelzijdigheid bieden hebben we daar dus over nagedacht. De tuintafel van 220cm verkleurt niet omdat deze UV bestendig is en de tafel is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden waar we in Nederland vaak mee te maken hebben. De tafel is makkelijk te onderhouden en is sterk. Als je een feestje hebt is het dus ideaal om een tuintafel van 220cm te kopen, je hebt plek genoeg voor iedereen. Plaats er voor de zekerheid wel even viltjes onder zodat de vloer niet beschadigd wordt.

De pluspunten

Er zijn natuurlijk al vele pluspunten genoemd maar er zijn er nog veel meer. Je krijgt bij ons namelijk garantie op je tafel. Je krijgt twee jaar garantie op een tafel die makkelijk en snel uit te schuiven is. Het is eenvoudig te monteren, voorzien van steldoppen en makkelijk te combineren met alle overige meubels die we bieden in onze webshop en showroom. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en maten en de tafel gaat enorm lang mee.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.