Wicker dining stoel

Dining stoelen (19)

Tuinstoelen (39)

Verstelbare stoelen (11)

tuinwereld-dordrecht

Geniet van lange zomeravonden op je wicker dining stoel

We hebben een nieuwe collectie voor de wicker dining stoel. Zo kun jij genieten van lange zomeravonden waarbij je buiten op je terras kunt eten. Bij ons kun je een wicker dining stoel kopen van hoge kwaliteit. We zijn transparant en raden je de kwaliteit aan die bij jou past. De kwaliteit heeft namelijk te maken met de soort kunststof draad. Je kunt kiezen uit plat wicker, halfrond wicker en rond wicker. Het is ook meteen te zien aan de dining stoel van wicker omdat de structuur daardoor iets anders wordt. De wicker dining stoel is voorzien van fijne armleuningen en er worden fijne kussens meegeleverd? Bestel je de wicker dining stoel online? Dan staat deze binnen één dag bij jou in de tuin en je kunt er gewoon meteen al gebruik van maken, super fijn toch?

Een wicker dining stoel in de winter

Tijdens de winter doe je er goed aan om je wicker dining stoel af te dekken met een tuinstoelhoes. De kussens kunnen tegen de weersomstandigheden maar mocht je willen dat het nog langer meegaat, heeft het onze voorkeur om de kussens op te bergen in een kussen box. Je kunt de kussens als je op vakantie gaat hier natuurlijk ook goed in opbergen. Je bent toch voor een langere tijd weg dus waarom ook niet? Je voorkomt daarmee verkleuring.

De verschillende stijlen

De wicker dining stoel heeft een iets wat robuuste stijl. Het straalt ook luxe uit en je hebt ook nog de keuze uit een verstelbare rugleuning of een vaste rugleuning. De wicker dining stoel is goed combineren met bijpassende loungebanken of tuintafels. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt waardoor het een mooi geheel vormt. De wicker dining stoel is ook verkrijgbaar in een draaibare variant.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.